Wanneer?

16/12/2022 tot 08/01/2023

Contact

Toerisme Nieuwpoort Hendrikaplein 11
8620 Nieuwpoort

058 22 44 68
toerisme@nieuwpoort.be
http://www.visit-nieuwpoort.be

Openingsuren

Open van 9.30 u. tot 12.30 u. en van 13.30 u. tot 17 u. Gesloten op Kerstmis en Nieuwjaar.

Warm je op voor Winters Nieuwpoort

Tijdens de komende koude winterse dagen zoeken we warmte bij elkaar. Na twee jaar op afstand kunnen we nu uitkijken naar extra gezelligheid dicht bij elkaar. Voor de derde keer zorgt Winters Nieuwpoort voor warme momenten waar je dicht bij elkaar kan genieten van heel veel winterse sfeer en tal van winterse activiteiten. Zowel in Nieuwpoort-Stad als in Nieuwpoort-Bad staat Winters Nieuwpoort van vrijdag 16 december tot 8 januari garant voor een goedgevuld programma.

Winter Chalet

De Winter Chalet - Chez Babette - komt terug naar Nieuwpoort-Bad, in de Lombardsijdestraat. Eens binnen in de Winter Chalet waan je je echt in de Alpen-aan-Zee. Naast de Winter Chalet zorgt de authentieke carrousel voor dubbel plezier. De Winter Chalet is open van vrijdag 16 december tot en met zondag 8 januari. 

Winter Village

Het Marktplein wordt van 17 december tot en met 8 januari een feeëriek winterdorp. NIEUW! Dit jaar volg je niet op ijsschaatsen maar op rolschaatsen het kronkelende pad langs tal van geurende kerstbomen. Vier sfeervolle chalets rondom een groot winters terras serveren die heerlijke typische winterse drankjes en snacks.

Winter Ambiance Podium

Op het Ambinace Podium in Winter Village, op het Marktplein, komen elke dag bekende en minder bekende artiesten langs die je doen shaken op of naast de rollerbaan en die je laten meebrullen met de vetste hits van toen en nu. Ambiance verzekerd! Op oudejaarsavond is er een openluchtfuif met een DJ van formaat!

Volledig programma van het Winter Ambiance Podium volgt vanaf 25/11 op www.wintersnieuwpoort.be.

Winter Tree House

Laat je meeslepen door die hemelse kerstsfeer in het Winter Tree House in de Stadshalle. De mooiste decoraties van het gerenommeerde Belgische decoratiebedrijf Goodwill gecombineerd met de heerlijk geurende gebakjes of hartverwarmende aperitiefjes laten niemand onberoerd. De Kerstman maakt hier z'n rentree op vier verschillende data. Wens je op de foto met dé Kerstman? Voor de kleinsten is er een programma op hun maat met workshops en een Gust en Zoë Playzone.

Winterwandeling

Een uitgestippelde wandeling toont je de weg langs de vele winterse decoraties van Winters Nieuwpoort. 

Winter Slide

Wie waagt zich aan de reuze schuif-af naast de Sint-Bernarduskerk? Zicht op zee, muts op, sleetje onder de poep en … glijden maar!

Programma vanaf 25 november op www.wintersnieuwpoort.be  of in de uitgebreide brochure Winters Nieuwpoort, verkrijgbaar vanaf 2/12 bij Toerisme Nieuwpoort of link hiernaast.