Verkoopster Hunkemöller Nieuwpoort

Hunkemöller … So you?

Werken bij Hunkemöller betekent werken bij een sterk groeiend en evoluerend bedrijf met als merkwaarden: Fun, Passionate, In Touch, Inspiring en niet te vergeten, Sexy! Bij Hunkemöller staat de klant voorop dus zoeken wij collega’s die gedreven zijn om onze klanten de Word Class Service te geven die zij verdienen. Voor ons ben je van onschatbare waarde als je onze waarden weet te vertalen naar de klant en haar op een passende manier kan inspireren en adviseren.

Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor onze winkel te Nieuwpoort. Uiteraard bieden wij jou volop de mogelijkheid je te ontwikkelen en echt uit te kunnen blinken in jouw winkel. Onze Hunkemöller Academy zorgt ervoor dat je alle nodige kennis kan vergaren om jouw werk uit te kunnen oefenen. Sterker nog; bij Hunkemöller kan je uitgroeien tot een gecertificeerde bra-expert! Naast het creëren van de ultieme beleving voor de klant ben je hierdoor ook in staat om van grote betekenis te zijn voor het resultaat van jouw winkel. Ervaring in het vak is niet direct noodzakelijk zolang je maar de wil en de drive hebt om het verkopen je snel eigen te maken. Je werkt in een team van gepassioneerde verkopers die je zullen begeleiden en helpen waar ze kunnen. Tijdens de drukke momenten kan je zelfstandig werken en tijdens rustige momenten neem je initiatief en zorg je ervoor dat de winkel weer is aangevuld. Zo kan iedere klant steeds weer profiteren van de beste service. Kortom; het draait dus om jouw persoonlijkheid en jouw initiatief om te leren en te werken! Als je daarnaast ook nog ervaring meebrengt dan is dat uiteraard mooi meegenomen!

Wie zoeken wij?

Een actieve persoonlijkheid die een diploma secundair onderwijs heeft behaald. Je houdt ervan de hele dag in contact te staan met onze klanten en je bent in staat de juiste open vragen te stellen waardoor je inzicht krijgt in de wensen van de klant. Het hoeft dus niet gezegd dat het van groot belang is dat je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden, waarvan luisteren niet je minste kwaliteit is…. Je wilt graag ontwikkelen en de beste worden in jouw vak. Je hebt oog voor wat er moet gebeuren en bent altijd bezig om de winkel op z’n best te presenteren. Gelukkig doe je het niet allemaal alleen en je vindt het dan ook prettig om in een team te werken. Je bent kortom een dynamisch en flexibel ingesteld persoon met een hart voor verkoop, samenwerking en klantenservice.

Wil je graag deel uit maken van het leuke team in Nieuwpoort ? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de Hunkemöller website op onze vacature door op volgende link te klikken: Solliciteer voor Hunkemöller Nieuwpoort

Jobtype

Jobfunctie

Handelaar

Hunkemöller Nieuwpoort