Wanneer?

01/07/2021 tot 31/08/2021

Contact

Toerisme Nieuwpoort Hendrikaplein 11
8620 Nieuwpoort

+32 58 22 44 68
toerisme@nieuwpoort.be
http://www.visit-nieuwpoort.be

Openingsuren

Juli en augustus: dagelijks doorlopend open van 9.30 u. tot 18 u.

Beleef Nieuwpoort: Zin in Zomer 2021

Na het woelige jaar 2020, met strenge maatregelen en een alternatieve doch creatieve zomerpocket 'Beleef Nieuwpoort - Veilig uit je kot', hebben we in 2021 met z'n allen meer Zin in Zomer dan ooit tevoren.

Toerisme Nieuwpoort brengt je in samenwerking met de vrijetijdsdiensten van de Stad Nieuwpoort een gevarieerd aanbod aan activiteiten om in je eigen bubbel te ondernemen en enkele niet te missen topevenementen.
Ja, dat lees je goed. Door de versoepelingen mogen we deze zomer net dat ietsje meer en kunnen we, weliswaar mits het volgen van de opgelegde maatregelen, terug grote evenementen organiseren.

Op het Weekmenu staan dagelijks begeleide uitstapjes met een gids, het vernieuwde Sportstrand is 'The Place to Beach, the Beach to Play', met de Secret Sea Sessions en de Nostalgie Walk on Sunshine Instagram- en belevingsroute brengen we terug wat muziek in je leven, cultuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen tijdens het weekend van 'Komt dat zien!', onze Feniks mag na een lange transitperiode bijna landen op het Marktplein - hét niet te missen spektakel bij uitstek - en last but not least, onze Sint-Bernardusfeesten komen terug. Noteer met stip in je agenda het weekend van 27, 28 en 29 augustus.

Blader door onze zomerpocket Beleef Nieuwpoort - Zin in Zomer en ontdek het volledige programma!

Opgelet: het vuurwerk van woensdag 21/07 werd verplaatst naar zaterdag 24/07 om 23 u. Locatie: strand t.h.v. het Hendrikaplein.