Wanneer?

01/07/2021 tot 31/08/2021

Contact

Kinderboerderij De Lenspolder Elf Juliwijk 6A
8620 Nieuwpoort

+32 58 23 69 86
kinderboerderij@nieuwpoort.be
http://www.visit-nieuwpoort.be

Openingsuren

Maandag, vrijdag, zaterdag en zondag 10 tot 18 u. Dinsdag, woensdag en donderdag van 11.30 tot 18 u. (laatste toegang om 17.30 u. )

Kinderboerderij De Lenspolder is de thuishaven voor tal van boerderij- en neerhofdieren

Je volgt er een uitgestippeld parcours langs de dierenverblijven via een zoekkaart, de zoektocht Hekserij op de Boerderij of een luister QR-route. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er originele workshop om in jouw bubbel te beleven. Maak je bezoek aan de kinderboerderij extra plezant en breng je picknick mee om op de mooi aangeklede Picknick Pelouse te verorberen.

Zoektochten op het parcours zijn doorlopend mogelijk - (geen reservatie hiervoor nodig)

  • Stap, al luisterend en fluisterend, de boerderij rond -  Luisterlesjes via QR-codes – alle leeftijden
  • Op pad met de ‘Dieren-zoekkaart’ - Op maat van kleine kinderen - gratis
  • Zoektocht ‘ Hekserij op de boerderij ‘ via het Heksenpad - Voor kinderen vanaf 8 jaar  - € 1,5 euro

Bubbelworkshops tijdens zomervakantie  – 2,5 p.p. (enkel mits reservatie via onderstaande links of via de balie van Toerisme Nieuwpoort)

Opgelet: Kinderen moeten vergezeld zijn door minimum 1 volwassene en maximum 2 volwassenen. Ze vormen samen een bubbel met hun kind(eren) tot maximum 5 personen per bubbel. Iedereen uit de bubbel moet in het bezit zijn van een ticket.

Smultip: breng je eigen picknick mee en neem plaats op de Picknick Pelouse. In de namiddag kun je genieten van een heerlijk ijsje van Oma's ijs.