Wanneer?

01/03/2021 tot 07/11/2021

Contact

Hendrikaplein 11
8620 Nieuwpoort

058 22 44 68
toerisme@nieuwpoort.be
http://www.visit-nieuwpoort.be

Openingsuren

In juli en augustus dagelijks van 9.30 u. tot 18 u. Andere maandag: 9.30 tot 12.30 u. en van 13.30 tot 17 u.

Ga op ontdekking met Gust en Zoë in Nieuwpoort.

Extra zoektocht Deel 3: Gust Garnaal verkent Nieuwpoort - vanaf 1 juli 2023

Gust Garnaal en Zoë Zeehond spelen de hoofdrol in het nieuwe Kidsproof Doeboek. Dit olijke duo neemt je mee op sleeptouw doorheen de stad Nieuwpoort. Met het Kidsproof Doeboek onderneem je een speelse ontdekkingstocht. De twee kleurrijke figuurtjes, Gust Garnaal en Zoë Zeehond, maken heel wat avonturen mee en brengen hun liefde voor Nieuwpoort over aan de kinderen. Ze inspireren hen via originele spelletjes, weetjes en opdrachten. Een must have voor kinderen tijdens een lang of kort verblijf of zelfs tijdens een stadsbezoek, met het Kidsproof Doeboek kunnen ze Nieuwpoort ten volle ontdekken.

De bekende toeristische troeven komen aan bod zoals het strand met staketsels, de Stedelijke Vismijn, het natuurreservaat De IJzermonding, de historische stadskern en het sluizencomplex De Ganzepoot. Maar ook minder bekende plekjes laten Gust en Zoë niet onbewogen zoals het nieuwe provinciedomein De Koolhofput of tradities zoals de grote reuzenfamilie van Nieuwpoort.

Haal je Gust & Zoë Kidsproof Doeboek voor slechts € 5,- bij Toerisme Nieuwpoort.

EXTRA

Vanaf 1 juli kan je het gratis formulier van de zoektocht Gust verkent Nieuwpoort ophalen bij Toerisme Nieuwpoort. 

Gust is een speelse garnaal die thuis is in Nieuwpoort. Hij neemt je mee op stap om fijne avonturen te beleven of onbekende plekjes te ontdekken. Ga op zoek, doe de opdrachtjes onderweg en verdien je originele Gust souvenir!