Wanneer?

24/11/2023

Op vrijdag 24 november 2023 organiseert dienst cultuur, in samenwerking met de jeugddienst en jeugdhuis De Sortie een comedyavond. Jong en oud is welkom voor een avond met grappen en grollen van twee kleppers: Karim Shatla en Jeroen Verdick.

  • Karim Shatla (voorprogramma): In de loop van 2022 dook Karim Shatla als uit het niets op en zwierf al heel wat podia af. Deze comedian met onverdoezelbaar West-Vlaams accent neemt je vanaf het eerste woord mee in zijn absurde manier van denken. Pijnlijk herkenbaar, niet bang van zelfspot en met een ongeëvenaard enthousiasme neemt hij het publiek onder de arm.
  • Jeroen Verdick: Omdat een job als financieel consultant toch niet de gedroomde dagtaak bleek, probeerde Jeroen het in 2016 op een podium. Hij bewees meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent alleen en schopte het in dat jaar als rookie tot in de halve finale van ‘Humo’s Comedy Cup’. Het leverde hem ook de felbegeerde job van voice-over van 'Love Island' op, iets waarbij zijn scherp analytisch vermogen als boekhouder alsnog van pas kwam.
Locatie: Jeugdhuis De Sortie om 20 u. 
Prijs: € 6,00 / € 1,20 euro met UiT-pas met kansentarief. Koop je ticket hier.