Wanneer?

03/11/2019 tot 30/12/2022

Tel. +32 3 501 56 45
info@city-golf.be
http://www.city-golf.be

City Golf is een toeristische stadswandeling waarbij de bezienswaardigheden en identiteit van een stad ontdekt worden in combinatie met het spelen van stadsgolf op de mooiste plaatsen. Golf spelen in een stad? In tegenstelling tot de klassieke golfsport speel je bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target. Deze target kan een standbeeld, fontein of obstakel zijn dat reeds in de stad te vinden is. Ons team bestaat uit locals, die hun stad door en door kennen en dat graag met jou delen. Ontdek tijdens een City Golf tour de leukste weetjes en meest aanstekelijke verhalen over de bezochte stad. Combineer een actieve beleving met oog voor de stad tijdens deze geweldige stadssafari. Om van City Golf te kunnen genieten is geen voorkennis nodig, dat maakt City Golf voor iedereen toegankelijk! City Golf is het concept voor een teambuilding, incentive of onvergetelijke uitstap met jouw bedrijf, vereniging, vrienden of familie! In 2019 werd City Golf uitgeroepen tot 'beste van de klas' met betrekking tot duurzaam toerisme. Wij houden ├ęcht met alles en iedereen rekening om kwalitatieve tours binnen een veilig kader te kunnen organiseren.

Geen golfervaring

Golfervaring, kennis over de spelregels van de golfsport of een GVB (golfvaardigheidsbewijs) zijn bij City Golf niet nodig. Voor aanvang van elke tour lichten we de basisprincipes toe, zodat iedereen kan genieten. Gebrek aan golfervaring kan het plezier bij City Golf alleen maar ten goede komen!

Openingsuren

Speel City Golf van maandag t.e.m. zondag en dat het hele jaar door. Kies zelf de datum, het startuur en de stad waar de teambuilding of groepsuitstap zal plaatsvinden. Wij trachten zo flexibel mogelijk om te gaan met de wensen van onze klanten, steeds in functie van de beschikbaarheid.

Formules

Kies voor een tour van 6 holes (2 u.) of 9 holes (3 u.). De tour van 6 holes kan gecombineerd worden met een andere activiteit en de tour van 9 holes is eerder aangewezen als je voor een langere periode actief wenst te blijven. Bij zowel de tour van 6 als de tour van 9 holes krijg je een uitdiepend inzicht in de gekozen stad.

Verloop

Startplaats

Onze tours gaan steeds van start op een centrale locatie, die eenvoudig te bereiken is met eigen of openbaar vervoer. Parkeren in de buurt is steeds mogelijk.

Verwelkoming

Welkom, dat ben je zeker! Voor aanvang verwelkomen we de groep. Vervolgens zal het materiaal uitgedeeld worden en zal het verdere verloop toegelicht worden.

Materiaal

Voor iedere deelnemer zal een golfclub, balletje en afslagmat voorzien worden. Voor dames, heren, rechts-, linkshandigen en kinderen is er aangepast materiaal.

Golfinitiatie

Voor aanvang is er een korte introductie over de golfslag en spelregels. Nadien is het moment aangebroken om zelf City Golf te beginnen spelen!

Scorekaart

Op elke hole houden we de scores bij op een scorekaart en op het einde van het spel maken we de winnaar bekend. Een vleugje competitie is steeds aanwezig!

Beleving 2.0

Beleving staat centraal bij City Golf. Een ontdekkingsreis door de stad en op 6 of 9 plaatsen onderbreken om een balletje te slaan, dat is een geslaagde combinatie. City Golf kan ook als teambuilding of groepsuitstap geboekt worden.

Tarieven

6 holes (2 u.)

20 euro p.p. (vanaf 12 personen is er een groepskorting op aanvraag mogelijk)
Inbegrepen: golfinitiatie, huur golfmateriaal, begeleiding gedurende de tour en een verzekering in geval van schade. Min. 10 personen.
Uitbreidbaar met 30 minuten pauze in een cafeetje (dranken voor eigen rekening).

9 holes (3 u.)

25 euro p.p. (vanaf 12 personen is er een groepskorting op aanvraag mogelijk)
Inbegrepen: golfinitiatie, huur golfmateriaal, begeleiding gedurende de tour en een verzekering in geval van schade. Min. 10 personen.
Uitbreidbaar met 30 minuten pauze in een cafeetje (dranken voor eigen rekening).

Holes in Nieuwpoort

Nieuwpoort-Bad

 • Strand/duinen
 • Zeedijk t.h.v. Loodswezenplein
 • Lombardsijdestraat met zicht naar Searching for Utopia van Jan Fabre
 • Centrum Ysara met zicht naar de Havengeul (en de vuurtoren)
 • Paul Orbanpromenade
 • Prins Mauritspark/Bloso
 • Artanlaan (autovrije plek, richting boom)

Nieuwpoort-Stad

 • Marktplein met stadhuis en Stadshalle
 • Duvetorre en standbeeldje Jeanne Panne
 • O.L.-Vrouwekerk en de beiaardtoren
 • Leopold II-park
 • Astridpark
 • Stedelijke Vismijn
 • Kaaiplein met zicht naar Koning Albert I monument

Voor meer informatie of om City Golf te boeken in Nieuwpoort verwijzen we je graag door naar www.city-golf.be.