Wanneer?

16/06/2020 tot 31/08/2020

Contact

Hendrikaplein 11
8620 Nieuwpoort

058 23 39 23
toerisme@nieuwpoort.be
http://www.visit-nieuwpoort.be

Openingsuren

Juli en augustus: dagelijks van 9.30 u. tot 18 u.

Alle evenementen in Nieuwpoort én in alle andere kustgemeenten werden tot en met 31 augustus 2020 geannuleerd. Maar niet getreurd, Nieuwpoort heeft tal van andere troeven om je een goedgevulde en zorgeloze vakantie te bezorgen.

Het weekmenu schotelt je elke dag een nieuwe suggestie van een stukje Nieuwpoort voor. Ontdek de natuur, de geschiedenis en de folklore van Nieuwpoort en reserveer je plaatsje tijdens één van de begeleide wandelingen:

Nieuwpoort Fietsvertier: tal van tips zoals de nieuwe Westkust Fietsroute met fotozoektocht, een fietstip naar de polderdorpen Ramskapelle en Sint-Joris en een lekkere uitgestippelde fietsroute op het fietsnetwerk. 

Op Stap in Nieuwpoort met de wistjedatjeswandeling en de nieuwe zomerse zoektocht rond de Vismijn; 'Ahoy Scheepsmaatjes'.

Kidsproof Nieuwpoort met het gloednieuwe Gust & Zoë Kidsproef Doeboek, vol originele spelletjes (te koop voor 5 euro bij Toerisme Nieuwpoort), de Clicformers Etalagezoektocht en de workshops van Clicformers, de zoektocht Heksenjacht, de bruisende kinderboerderij, een speelpleintjesroute en de wekelijkse workshop Papieren Bloemen

Zomer vol Kunst met de Fietstocht Gif Mo Chette, de nieuwe fietsroute langs Hedendaagse kunst en de Tour Elektriek. 

Westfront Bezoekerscentrum met z'n interactieve tentoonstelling over de Nieuwpoort tijdens de Eerste Wereldoorlog, het imposante panorama bovenop het Albert I-Monument en de verlengde fototentoonstelling Oorlog aan Zee van Michiel Hendryckx.


Benieuwd naar onze zomerplanning? Kom je exemplaar van onze pocket Beleef Nieuwpoort - zomer 2020 halen bij Toerisme Nieuwpoort, Hendrikaplein 11 tijdens de openingsuren. Of vraag de Beleef-pocket zomer 2020 online aan.