Wanneer?

05/08/2022 tot 06/08/2022

NOSTALGIE BRENGT TWEE FANTASTISCHE FESTIVALDAGEN IN NIEUWPOORT

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus spelen Belgische en internationale topacts in Nieuwpoort de pannen van het dak. Net als in 2021 brengt Nostalgie ook deze zomer weer enkele weken Live Beach Radio vanuit Nieuwpoort, vanop hun tijdelijke stek op de Zeedijk.

Meer dan 7000 muziekfans hebben al twee jaar tickets in de schuif liggen voor het Beach Festival. De zevende editie moest immers twee zomers na elkaar uitgesteld worden. Maar hun geduld wordt nu beloond met een tweedaags festival boordevol feelgood en grote namen. Het zal ook de 1e keer zijn dat Nostalgie voor haar Beach Festival haar tenten en podium opslaat in Nieuwpoort, dé upcoming stad aan de Belgische kust.

Het Maritiem Park wordt tijdens het eerste weekend van augustus omgedoopt tot Muziek Park van Nieuwpoort.

Line up  5/08:

  • Clouseau
  • De Kreuners
  • Nostalgie All Stars

Line up 6/08:

  • Simple Minds
  • Bazart
  • Anouk
  • Steve Harley & Cockney Rebel
  • Emmy d'Arc
  • Phats & Small

 ​​​​​​Alle tickets en cateringbonnen die eerder werden aangekocht, blijven uiteraard geldig. Voor meer info en tickets kan je terecht op www.beachfestival.be


Tom Klerkx, managing director audio: “De tienduizenden muziekliefhebbers, die bij vorige edities al bij ons te gast waren, weten het maar al te goed: het Beach Festival is de parel van de Belgische festivalzomer. Straffe en tijdloze artiesten, een gemoedelijke ambiance en heel veel aandacht voor comfort en feelgood voor jong en oud op ons festivalterrein. Dat zal in Nieuwpoort nog meer dan de vorige jaren het geval zijn. We kijken er zo naar uit om samen met onze fans de zomer en de beste muziek te vieren. Met twee festivaldagen en een bijzonder sterke line-up die we volgende week bekend maken."


Geert Vanden Broucke, burgemeester stad Nieuwpoort: “We hebben er twee jaar moeten op wachten maar ons geduld zal meer dan beloond worden.
Als gaststad zijn we bijzonder verheugd de nieuwe editie van het Beachfestival Nieuwpoort te mogen ontvangen op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus. Het Maritiem Park, met op de achtergrond onze iconische vuurtoren en tal van zeilboten, vormt het ideale decor om de vele muziekfans op sleeptouw te nemen. Nieuwpoort is er klaar voor.”